Kiemelkedő alapanyagok bármely szegmensnek a Vitamin Szalontól!

A Vitamin Szalon számos partnerrel büszkélkedhet. Szívesen üdvözöljük továbbra is boltok, irodák, meleg konyhák, és természetesen a vendéglátó ipar képviselőit is.
Fő célunk, hogy a megyében található potenciális partnereket a helyben termelt, friss terményekkel lássuk el, legyen szó kisebb, vagy akár nagyobb tételű zöldség-gyümölcs beszerzésről.

Szolgáltatáscsomagok előnyei

1

Közismert tény, hogy az ételek kvalitásának egyik meghatározó tényezője az alapanyag frissessége és minősége. A Vitamin Szalon esetében ez alapértelmezett.

A mögöttünk lévő termelői háttér, és a zárt logisztikai rendszerünk minden partner számára egyértelműen garantálja, hogy a legszínvonalasabb és legnívósabb termékeket szolgáltatja.

2

Cégünk rendelkezik egy ügyfélbarát online rendelési felülettel, ahol a partnerek folyamatosan leadhatják rendeléseiket a legegyszerűbb módon, átlátható körülmények közt miután belépési kódot kaptak a rendszerhez.
Egy héten 3 alkalommal történik kiszállítás: hétfőn, szerdán és pénteken. A kiszállítás helyszínét és időpontját a partner jelöli meg.
A kommunikáció cégünk és a partner közt egyszerű és emberközpontú.

3

A rendelési felületen az árak és a termék lista heti szinten frissül, melyet a partner a nap bármely szakaszában megtekinthet. A rendelés során a kosár értéke azonnal látható, így partnereink nem vesznek el az Excel táblák sűrűjében. A felület kezeléséhez oktató videóval rendelkezünk!

Cégcsoportunknak és stratégiai partnereinknek köszönhetően a zöldség-gyümölcs rendelésen felül pék,- (Lipóti Pékség) és tejtermék (Boppe), illetve húsáru (Hentes & Bárdja) területén is ki tudjuk elégíteni ügyfeleink igényeit.

Ezzel a komplex szolgáltatással az étkeztetés alapanyagait egyablakos rendszerrel elérhetővé tudjuk tenni mindenki számára – értékes időt megtakarítva és megkönnyítve a beszerzéseket.
Rugalmasságunknak köszönhetően egyedi igényeket is tudunk kezelni (pl.: mosott zöldség, hús esetén kockázás, szeletelés stb.)

 

Kérdése van?

Kapcsolatfelvétel céljából és egyedi konstrukcióink megismerése érdekében hívja bizalommal munkatársunkat; Szabó Renátát a 06305473881 telefonszámon, vagy érdeklődjön premiumpiacszeged@gmail.com e-mail címen, illetve keressen minket személyesen a 6728 Szeged, Algyői út 72. sz. alatt.