Bemutatkozik a Vitamin Szalon

A Vitamin Szalon a jövő zöldség-gyümölcs üzlete, ahol a berendezés minden része a vásárlók kényelmét, teljes körű tájékoztatását szolgálja, a termékek a legmagasabb vevői igényeknek is megfelelnek. A Vitamin Szalon olyan üzlet, amely ötvözi a nagy élelmiszerláncok zöldség-gyümölcs részlegének és a „sarki zöldséges”-nek az előnyeit és kiküszöböli hátrányait.

Ezzel a szaküzlettel olyan új beszerzési csatorna nyílik meg a háziasszonyok előtt, ahol a megvásárolt friss vitaminforrást a termelőig vissza tudják követni, kialakítva ezzel egy eddig nem tapasztalt bizalmi kapcsolatot termelő és vásárló között. A Vitamin Szalon egyik szlogenéhez –Termékeink védjegye termelőink neve!- híven, a kihelyezett áruféleségek felett a termelők neve és a termelés helye is feltüntetésre kerül.

Az üzletben számos új, egyedi megoldás - áttekinthetőbb standos kihelyezés, receptnyomtató kioszk, e-címkék, integrált ártábla, apadás gátló párásítás, „eye-catcher” árukiemelő rendszer, homogén göngyöleg, árufelismerő mérlegek, speciális hűtőpult, gyereksarok stb.- teszi hatékonyabbá a vásárlói igények kielégítését.

Az üzlet környezettudatosan kialakított, energiatakarékosan működik, a megvilágítást led lámpák biztosítják, a csomagolóanyagok újrahasznosíthatók vagy teljesen lebomlók. A termelők meghatározó része 50 km -es körzeten belülről szállítja be termékeit, csökkentve ezzel a szállítás környezet terhelő hatását.

A Vitamin Szalont ellátó Prémium Kert Kft. törekszik a hazai piac védelmére, ezért amíg van magyar áru, addig import nem kerül a polcokra.

Vásárlóink magas szintű kiszolgálását jól képzett, szakértő munkatársaink biztosítják, akik azonosulnak és képviselik a Vitamin Szalon küldetésével, miszerint értéket közvetítünk, életformát alakítunk, tudatos táplálkozásra és egészséges életmódra ösztönzünk!

Cégünk részt vesz a FruitVeb Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács által kezdeményezett "Fogyasszon naponta 3x3-féle zöldséget, gyümölcsöt az egészségért!" mottójú programban is.