Rólunk mondták, vásárlói visszajelzések

"Hálásan köszönöm!! Már az is nagy ajándék, hogy lehetőségünk van hazai termék vásárlására, és a prés felbecsülhetetlen segitség! Szép délutánt mindannyiójuknak!"
(havi nyereményjátékunk fődíjának nyertese)

"Kiváló: a termékek és a személyzet is!"
(Facebook hozzászólás)
 

"Törzsvendégként járunk hozzátok, imádjuk az egész üzletet! Köszi, hogy vagytok! "
(Facebook hozzászólás)
 

"Jó nyitva tartási idő, nagyon kedves személyzet és friss áruk. Ha lehet kérni, akkor jó lenne több friss fűszernövényt tartani pl koriander, kurkuma gyökér, chilli."

(Facebook hozzászólás)

"Nagyon jó hely, kedves eladók a Török utcai üzletben. Köszönöm és így tovább!"
(Facebook hozzászólás)

"Átvettem, köszönöm, a saláta mellé meglepetés ajándékok is voltak. Külön bónusz a kiszolgáló rendkívül udvarias és barátságos fiatalember. :-D köszönöm!"
(Facebook oldalunkon meghirdetett játékunk nyertese a Szentháromság utcai üzletről)
 

"A Borbás utcai üzlet nagyon szuper! Az eladók készségesek, kedvesek, segítőkészek!"
(Facebook hozzászólás)

"Zseniális ötlet a gyümölcs près friss gyümik ingyenes prèselès csak ajánlani tudom ,vèletlen tèvedtünk be ,de a kis babánknak is ízlett a rèpa alma narancs mix, így itthon nem kell tönkre vágni a turmixunkat : D többször befogunk tèvedni : D"
(Facebook hozzászólás)

"Nagyon jó a boltjuk, és nagyon kedvesek, segítőkészek az eladók is."

(Szentháromság utcai boltunk egyik vásárlója)

A legegészségesebb hely Szegeden.
(Facebook hozzászólás)

Tessék vásárolni szépek a termékek és kedves a kiszolgálás.

(Facebook hozzászólás)

Igényes és minőségileg kifogásolhatatlan.

(Facebook hozzászólás)

"Kedves Réka!

Már régóta halogatom ennek a levélnek a megírását, de most úgy határoztam: nem odázom el a dolgot, hanem "klaviatúrát ragadok".
Nagyon örülök neki, hogy a Szentháromság utcában is létrehoztatok egy üzletet. Olyan jó érzés, hogy a munkából hazafelé jövet mindig számíthatok arra, hogy friss áru fogad, és kedves kiszolgálás vár.
A termékek itt is nagyon szépek, nagy a választék, és az árak is korrektek. A lányokat is csak dicséret illeti: mosolygósak, kedvesek, udvariasak és segítőkészek.
És örömmel tapasztalom, hogy egyre több ismerőssel futok össze az üzletben. Még csak örömködő megjegyzéseket hallottam, hogy igazi főnyeremény ez a bolt.

Szeretnék gratulálni kitartó munkátokhoz, annak gyümölcséhez, és a vállalkozáshoz további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:
Szeberényi Klári"

"Ma voltam átvenni a nyereményem. Minden szuper volt. A kiszolgàlàs, az àru. Köszönöm."
(Facebook hozzászólás)

"Köszönöm szépen a Vitamin Szalonnak a nyereményt. Szuper dolgokat kaptam! Érdemes ám betérni hozzájuk, mert egy gyönyörű üzletben válogathat az ember kedvére magas minőségű hazai termékekből. Ne hagyjátok ki!"

(Facebook hozzászólás)

"Borka lányom imád hozzátok járni, szokta is mondani, hogy ahhoz a zöldségeshez menjünk, ahol van rajzoló "Amíg tegnap nálatok vásároltam addig Bogi baba úgy döntött, hogy kiolvassa a gyereksarokban lévő matricás színező könyvet. Szuper, hogy az üzlet kialakításánál a gyerkőcökre is gondoltatok!"
(Facebook hozzászólás)

"Amíg tegnap nálatok vásároltam addig Bogi baba úgy döntött, hogy kiolvassa a gyereksarokban lévő matricás színező könyvet. Szuper, hogy az üzlet kialakításánál a gyerkőcökre is gondoltatok!"
(Facebook hozzászólás)

"Köszönjük szépen az ajándék csomagot, amit a Timár utcai boltjukban vehettünk át,a tegnapi napon!Nagyon megvagyunk vele elégedve, még egyszer köszönjük!"
(Facebook hozzászólás)

"Örülünk, hogy vannak. Mi a Tímár utcai boltjukba járunk,és nagyon megvagyunk elégedve az áru minőségével,és nem beszélve az udvarias kiszolgálással, csak így tovább!"
(Facebook hozzászólás)

"Örülök, hogy rátok találtam. Feltétlen benézek a héten, tetszik az üzlet."
(Facebook hozzászólás)

"Jártam tegnap a szegedi Vitamin Szalonban, a Tímár utcában.Csuda hely! Egyszerűen minden gyönyörű! Frissek, magyarok (a trópusi gyümölcsöket kivéve), guszták az áruk, az eladó "néni" is nagyon kedves volt, és árban is jó. Olyan klassz volt belépni: A bejárat mellett szabadon szedhető fűszerkert (de édes dolog ez!), középen kis jégpultban várt a fogadónasi meg a szörp, minden csupa igényesség, lebomló szatyor van, és még kimérős magvak, aszalványok és kézműves lekvárok is csücsültek a polcon.Azt hiszem, imádni fogom!"
(Facebook poszt)

"Igazán finom paradicsomot ("szemes paradicsom") vásároltam ma tőletek, köszönöm szépen! És nagyon jó áron volt. A medvehagyma és a répa-gyökér is csalogató volt, kár, hogy mostanában nincs szükségem, de majd legközelebb kipróbálom őket is."
(Facebook hozzászólás)