Leírás: A spárgák végeit letörjük, meghámozzuk, 3cm-s darabokra vágjuk
Hozzávalók:
Elkészítés: A spárgák végeit letörjük, meghámozzuk, 3cm-s darabokra vágjuk. Felforraljuk a vizet, sóval, cukorral, citromlével ízesítjük. A spárgát 6-8 perc alatt félpuhára főzzük, jeges vízbe dobjuk, leszűrjük. A petrezselymet finomra aprítjuk, az avokádót félbevágjuk, kiemeljük a gyümölcshúst, kevés citromlével meglocsoljuk és a spárgával megegyező méretűre daraboljuk. Az uborkákat 1/2 cm-esre kockázzuk, a spárgával és a petrezselyemmel összeforgatjuk. Az öntet hozzávalóit csavaros üvegbe töltjük, alaposan összerázzuk. Tálaláskor locsoljuk meg az öntettel.
Összegzés:
Felszolgálás: | fő |
Előkészületek: | perc |
Elkészítés: | perc |
Összes idő: | perc |