Receptek / Rukkola és prosciutto

Leírás: A levagdosott és megmosott rukkola leveleket csokrokba formázzuk és belemártogatjuk az öntetbe

Rukkola és prosciutto

Hozzávalók:

  • rukkola
  • prosciutto crudo (nyers sonka)
Öntet
  • 3 ek olívaolaj
  • 1-2 ek citromlé
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés: A levagdosott és megmosott rukkola leveleket csokrokba formázzuk és belemártogatjuk az öntetbe, majd körbetekerjük egy-egy sonka szelettel. A kész csomagokat egy tányérra

Összegzés:

Felszolgálás:
Előkészületek: perc
Elkészítés: perc
Összes idő: perc

Rukkola és prosciutto recepthez kapcsolódó termékek

Rukkolasaláta 80 g (csom.)
Rukkolasaláta 80 g (csom.)
cikkszám: SAL0010