Receptek / Párolt ceruzabab

Leírás: Ezt a köretet kizárólag friss ceruzababból érdemes elkészíteni, akkor a legfinomabb.

Párolt ceruzabab

Hozzávalók:

  • 180 gramm zöldbab ceruzabab
  • 1 evőkanál vaj
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors

Elkészítés: A babok száras végét levágjuk, alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, konyhai papírtörlővel szárítjuk. Egy serpenyőben a vajat megolvasztjuk, beletesszük az egész babokat, sózzuk, frissen őrölt borsot hintünk rá és néhány perc alatt pároljuk (nem kell teljesen puhára párolni, inkább roppanós legyen). Azonnal fogyasztjuk.

Felszolgálás:2 adag

Forrás: Párolt ceruzabab

Párolt ceruzabab recepthez kapcsolódó termékek

Ceruzabab
Ceruzabab
cikkszám: ZOL0001