Receptek / Padlizsánlasagne

Leírás: Padlizsánrajongóknak kötelező!

Padlizsánlasagne

Hozzávalók:

  • 2 db Padlizsán
  • 1 fej Lilahagyma
  • 2 db Tojás (főtt)
  • 2 db Tojás (nyers)
  • 1 db TV paprika
  • 10 dekagramm füstölt felvágott
  • 1 pohár tejföl
  • 1 kávéskanál Kapor (apróra vágva)
  • ízlés szerint vaj
  • ízlés szerint só, bors, morzsa

Elkészítés: Egy kikent, közepes jénait zsemlemorzsával megszórunk, erre karikázzuk a hagymát, majd a kockára vágott főtt tojás, a padlizsán, a paprika és a felvágott keverékét ráterítjük. Megszórjuk kaporral, és a tojás, a tejföl és a só keverékét ráöntjük. Közepes lángon kb. 200-250 fokon sütjük.

Felszolgálás:2 adag
Elkészítés:40 perc
Összes idő:40 perc