Receptek / Céklasaláta

Leírás: Igazi wellness finomság, fogyókúrázóknak is ajánlott. Egyszerű rostonsültek mellé is kiváló saláta.

Céklasaláta

Hozzávalók:

  • 80 dekagramm Cékla
  • 1 evőkanál tejföl
  • 1 evőkanál majonéz
  • 2 gerezd Fokhagyma
  • 1 db Tojás
  • ízlés szerint só, bors

Elkészítés: A céklát megmossuk, hideg vízben feltesszük főni. Ha kész, leöntjük róla a vizet, és kihűtjük. Megpucoljuk, kis lyukú reszelőn lereszeljük (kockákra is vághatjuk). Hozzáadjuk a tejfölt, majonézt, sót, reszelt fokhagymát és egy csipet borsot. Jól összekeverjük, egy órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Felszolgálás:4 adag

Céklasaláta recepthez kapcsolódó termékek

Fokhagyma kg-os
Fokhagyma kg-os
cikkszám: HAG0007