Kedvezmény

Törzsvásárlóink 2019. január 1.-jétől az alábbi módon részesülnek kedvezményben vásárlásaik után szegedi üzleteinkben.

Fontos, hogy törzsvásárlói kártyát minden alkalommal hozzák magukkal, hogy a pénztárnál kollégáink rögzíteni tudják a vásárlást!

Minden törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárlónk alapesetben 2% kedvezményt kap a vásárlás végösszegéből. Ez a százalékos kedvezmény módosul attól függően, hogy az előző hónapban hány alkalommal és mekkora értékben vásárolt üzleteinkben. A vásárlásokat minden hónap utolsó napján összesítjük és -az alábbi példán demonstrálva- számítjuk ki, hogy a következő hónapban a vásárlónk hány százalékra lesz jogosult.

Példa a kedvezmény számításához:
Például Ön januárban összesen 5 alkalommal összesen 15.000 Ft értékben vásárolt, akkor az átlagos vásárlás értéke (vásárlások összértéke / vásárlások száma): 15.000 / 5 = 3.000 Ft
Ebben az esetben február hónapban 5% kedvezményre jogosult a 2% helyett.

A törzsvásárlói kedvezmény-százalék az alábbi átlagos havi vásárlási összeghatárok szerint alakul:
0 Ft – 1.499 Ft -> 2%
1.500 Ft – 2.999 Ft -> 4%
3.000 Ft – 4.999 Ft -> 5%
5.000 Ft – 9.999 Ft -> 8%
10.000 Ft felett -> 10%

Amennyiben a vizsgált hónapban nem történt vásárlás vagy nem éri el a legalább 1.500 Ft-ot, akkor a következő hónapban 2% lesz a kedvezmény mértéke.

Az akciós termékekre további százalékos kedvezmény nem érvényesíthető, viszont annak értéke beleszámít a vásárlások összértékébe. Éppen ezért még csak az akciós termékek vásárlásakor is célszerű használni a törzsvásárlói kártyáját!

Amennyiben nincs még törzsvásárlói kártyája, azt bármikor igényelheti szegedi üzleteink valamelyikében egy igénylőlap kitöltésével. Az adott törzsvásárlói kártyához tartozó vásárlások követéséhez szükséges, hogy a kitöltött igénylőlapon szereplő adatokat rögzítsük rendszerünkben, ami általában egy néhány munkanapot szokott igénybe venni vesz igénybe.

Ha az igénylőlapon megadta az e-mail címét, akkor a rendszer minden hónap elején automatikusan megküldi, hogy az adott hónapban hány százalék kedvezményre jogosult. Amennyiben nincs e-mail címe vagy nem adta meg, úgy a www.vitaminszalon.hu oldalon tájékozódhat erről az űrlapba beírt kártyáján lévő kód segítségével. Felhívjuk figyelmét, hogy a weblapon a változások frissítése néhány napot igénybe vehet.

Törzsvásárlóinkat e-mailben vagy bármely más módon történő megkeresés esetén minden esetben az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat szerint járunk el.